Misschien wil je je wel laten omscholen naar een technisch vak?
Misschien wil je je wel laten omscholen naar een technisch vak? (Foto: Aangeleverd)

Tweede online banenmarkt in regio

REGIO - Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) organiseert donderdag 15 april voor de tweede keer een online banenmarkt. Net als bij de eerste banenmarkt worden werkzoekenden en werkgevers op een innovatieve manier bij elkaar gebracht, op basis van competenties. Werkgevers kunnen zich vanaf vandaag tot en met 19 maart aanmelden, werkzoekenden kunnen zich van 23 maart tot en met 8 april aanmelden via www.banenmarktnhn.nl.

Op zoek naar werk? Grijp je kans!

De online Banenmarkt NHN biedt in coronatijden extra mogelijkheden voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Elke werkgever kan zelf aangeven naar welke competenties hij voor zijn bedrijf op zoek is. Ook werkzoekenden voeren hun competenties in. Het matchsysteem zorgt er vervolgens voor dat de werkgever via een online videoverbinding kan speeddaten met werkzoekenden die de gezochte competenties in huis hebben. Werkgevers kunnen via een livestream een bedrijfspresentatie geven en een bedrijfsfilm plaatsen op hun profielpagina op banenmarktnhn.nl. Een mooie manier om je als werkgever te presenteren! Daarbij is meedoen aan dit online event geheel kosteloos.

Diverse branches

Voor werkzoekenden biedt de online banenmarkt vacatures vanuit diverse branches. Zij kunnen verschillende webinars volgen over bijvoorbeeld online solliciteren en het maken van een cv. Ook kunnen ze een cv check laten doen. Op banenmarktnhn.nl kunnen werkzoekenden daarnaast ook informatie vinden over omscholingstrajecten en werken in het buitenland.

Werkgevers kunnen zich nog tot en met 19 maart aanmelden via www.banenmarktnhn.nl. Werkzoekenden schrijven zich tussen 23 maart en 8 april in via hetzelfde platform. Donderdag 15 april zijn er in de ochtend drie rondes met bedrijfspresentaties en workshops, gevolgd door speeddates in de middag.

Op zoek naar werk? Grijp je kans tijdens de online banenmarkt!