Afbeelding
(Foto: Ed Bausch)

>>> Vervolg van voorpagina >>>

>>> “Maar wel altijd in een goede verstandhouding van de politiek, die toch ook los van politieke discussies, haar gemeentelijk maatschappelijk vastgoed dienstbaar wil houden.” Zo vult Teun (Rotterdam, 1968) een bijzonder ondernemerschap in, als voormalig student aan het Cios, de landelijke opleiding tot sportleraar.

'Ik blijf op de achtergrond, zoals het was'

 “Toen wij werden gevraagd om eens te kijken naar het zwembad hier in Heiloo hebben we goed onderzoek laten doen naar de sociale leefbaarheidskaart van Heiloo. Want je wilt wel weten waar je instapt. Nou, die resultaten van dat onderzoek zijn best verbluffend: een hoge mate van dorpscohesie, liefde voor natuur en kunsten, een hoge vrijwilligersgraad en zo nog wat.” Dus op de vraag of drie zalen (naast De Beun ook de Witte Kerk en de Cultuurkoepel) niet wat veel zijn is zijn antwoord simpel: “Kan prima.”

 

Een ontspannen antwoord van een man die ontspannen poseert voor de camera. Met toch 250 medewerkers in dienst op de verschillende locaties die sporten en cultuurbeleving hoog in het vaandel hebben staan. Een wens is er ook: “Iets meer bijruimte zou De Beun goed passen. We hopen dat de gemeente onze gedachten daarover wil meenemen in de ontwikkeling van de plannen voor het gebied rond ’t Loo.” Kijk ook op www.debeun.nl