Rob Roest:.
Rob Roest:. (Foto: Ed Bausch)

Topspecialisten zaterdag bij Sportwereld Heiloo

HEILOO - Al 26 jaar heeft Uitgeester Rob Roest zijn zaak aan de Kennemerstraatweg. 

"Hier hebben we alle ruimte om de klanten goed te ontvangen en te informeren over talrijke sportartikelen. Door de jaren heen verandert het assortiment natuurlijk. Dat gaat ook wat hand in hand met welke sport opkomt of wat kleiner wordt. Momenteel zien we een enorme toename van de belangstelling voor padel, het tennissen met z'n vieren. Er komt in het dorp zelfs een speciale hal voor. Maar ook zoiets als het suppen, staand peddelen op een surfboard, is razend populair. Je hebt voor elke sport wel weer speciale kleding, schoenen en dergelijke. En daarin zijn wij als geen ander in gespecialiseerd.”

De zaak is sinds jaar en dag sowieso een heel vertrouwd adres voor golf en hockey. Binnenkort begint het hockeyseizoen alweer. “En we hebben een mooie nieuwe testruimte.” 


Zaterdag 14 augustus van 12.00 tot 15.00 uur komen er specialisten van topmerken als Mizuno, Brabo en Princess. “Elk paar voeten is anders en daarom maken de specialisten een hele tournee door het land, waarin ze zaterdag dus ons aandoen”, zegt Rob namens zijn zeven medewerkers. “We geven dan ook een mooie discount.” 

Rob opent zaterdag ook de nieuwe afdeling voor suppen en padeltennis.

Sportwereld Heiloo is te vinden aan de Kennemerstraatweg 524, op de route naar Limmen. De zaak is alle dagen geopend, behalve zondagen.

Kijk ook op 

www.sportwereldheiloo.nl