Heilooër in beeld, vervolg van pagina 3

Wat zijn jouw wensen voor de toekomst?

"Vooral gezondheid voor iedereen, want dat is toch wel heel belangrijk. En dat we weer lekker op reis kunnen naar het buitenland. Dat heb ik wel gemist afgelopen tijd, alhoewel Nederland ook een prachtig land is. Wij wonen hier in Heiloo ook geweldig met het bos en de duinen, strand en zee zo dichtbij.


En ondanks dat we nu een heerlijk huis hebben, heb ik altijd nog een stiekeme wens om in een klein boerderijtje te wonen met een moestuin, beestjes, zitje onder de fruitbomen en een B&B waar ik gasten kan verwennen met een overheerlijk ontbijt."

Welke boodschap zou je de mensen om je heen willen meegeven?

"Probeer eens meer te genieten van de kleine dingen in het leven en denk wat vaker aan een ander. Vooral de laatste tijd zie ik steeds meer, dat mensen hun mening over een ander klaar hebben terwijl je niet weet wat er achter een andere voordeur gaande is. Vriendelijk zijn kost niks, maar kan wel het verschil maken."

Ben ik nog vergeten iets te vragen?

"Van mijn 14e t/m 32e heb ik gevoetbald bij HSV en gedaan aan zaalvoetbal. Toen ik bij HSV begon was dat wel tegen het zere Foresters been van mijn vader. Opgegroeid met Foresters kon het natuurlijk niet zo zijn, dat ik ging voetballen bij HSV. 

Kiki

Maar ja, Foresters had toen nou eenmaal geen damesvoetbal dus het moest wel HSV worden. De spelers van het damesteam hadden hun naam op het shirt. Maar omdat Jacqueline wel een erg lange naam is, heb ik Kiki als naam op mijn shirt gezet, gewoon omdat ik het een leuke naam vind. 

Grappig

Wat grappig is, is dat er mensen zijn die niet eens weten dat ik Jacqueline heet. Laatst kwam ik op mijn werk een nieuwe medewerker tegen die zei: Ik ken jou toch ergens van? Ik ben Jacqueline van HSV. Toen vroeg ze: je bent toch Kiki? Heel grappig, want zo zijn er wel meer die me nog steeds groeten als Kiki."


HEILOOËR IN BEELD: Jacqueline Molendijk in hol van de leeuw