Tijdens het open huis van Falkland Toneel kan iedereen een kijken nemen voor én achter de schermen van theater de Beun.
Tijdens het open huis van Falkland Toneel kan iedereen een kijken nemen voor én achter de schermen van theater de Beun. (Foto: Falkland Toneel)

Open huis Falkland Toneel

Algemeen

Heiloo - Falkland toneel opent zondag 7 november de deuren van Theater de Beun voor alle geïnteresseerden. 

Tijdens het open huis zijn er toneelworkshops. Meedoen mag, maar alleen kijken is ook prima. Ook zijn er rondleidingen door het theater en de Falklanders kunnen alles vertellen over de repetities, de kostuums, de decors, en al het andere wat er bij de toneelvereniging komt kijken.  

Falkland en de Beun zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Viermaal per jaar komt dat tot uitdrukking in hoogwaardige toneelproducties. Daar zijn veel mensen bij betrokken, zowel op als naast de buhne. Uiteraard zijn spelers van divers pluimage welkom. Maar ook achter de schermen zijn Falklanders nodig. Zij zijn degenen die de ideale omstandigheden creëren waarin de spelers optimaal kunnen presteren. Waar zouden we zijn zonder decorbouwers, kostuummakers, grimeurs, kapsters, regisseurs, productieassistenten, souffleurs, leescommissie, belichters, geluidstechnici en fotografen! Elke goede medewerker kan bij Falkland zijn ei kwijt en is goud waard. Het open huis is van 14:00 tot 16.30 uur. Meer info op www.falklandtoneel.nl