Eerste paal toekomstig garagepark zit al in de grond.
Eerste paal toekomstig garagepark zit al in de grond. (Foto: aangeleverd)

GaragePark bouwt 94 garageboxen in Den Helder

DEN HELDER- De eerste paal is vorige week reeds geslagen waardoor de ontwikkeling in een stroomversnelling komt: GaragePark heeft Den Helder gekozen als locatie voor de bouw van het 36e GaragePark in Nederland. GaragePark Den Helder, dat gerealiseerd gaat worden aan de Burgemeester Ritmeesterweg, telt 94 garageboxen in vier verschillende formaten. De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.

GaragePark ontwikkelt sinds 2007 terreinen met garageboxen die door ondernemende mensen gebruikt worden als zeer veilige opslagruimte, werkruimte, klusruimte of bedrijfsruimte. De garageboxen zijn zowel te koop als te huur en variëren van 17m2 tot 24m2, waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt. ,,Verder zijn ze hoogwaardig aan de binnen- en buitenkant qua kwaliteit, waarbij er uiteraard gezorgd is voor zaken als stroom en goede beveiliging”, vertelt mededirecteur Rick Faase. ,,Zowel overdag als ‘s avonds én in het weekend is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders 24/7 het park op kunnen.”

GaragePark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Met een individueel brand- en inbraakalarm per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals een uitgekiend lichtplan, camerabewaking en live toezicht, wordt inbraak onmogelijk gemaakt. Dit in tegenstelling tot garageboxen in woonwijken die vaak slachtoffer zijn van inbraak. Alle veiligheidsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd. ,,Elke box heeft een inbraakalarm en een bewegingsmelderalarm”, vertelt Rick Faase. ,,Elke koper dan wel huurder krijgt een persoonlijke keytag. Bij het binnengaan van het park schakelt die keytag het alarmsysteem van jouw box uit en bij het weggaan wordt die weer geactiveerd.” Het park heeft een sanitaire voorziening en ondernemers krijgen een eigen brievenbus op het park. Met dit soort faciliteiten wil GaragePark ook de groeiende zzp'er aantrekken die niet meer vanuit huis wil werken.

Voor meer info: zie www.garagepark.nl/den-helder