Voor corona konden we nog naast elkaar staan. Sommigen van de organisatie ontbreken.
Voor corona konden we nog naast elkaar staan. Sommigen van de organisatie ontbreken. (Foto: aangeleverd)

Komtietoernooi 2021 wordt dubbel genieten

SCHAGEN – Het populaire Komtietoernooi is van 21 tot en met 29 augustus terug op de tennisbanen van STC in Schagen. De organisatie weet het zeker: het wordt dit jaar dubbel genieten. 

Want de coronamaatregelen laten steeds meer toe. En daar hebben zowel de deelnemers als het enthousiaste team, dat in 2019 gezamenlijk de schouders onder het toernooi zette, behoefte aan. De inschrijving is geopend via www.toernooi.nl. 

Après-ski

Omdat veel mensen de wintersport afgelopen winter hebben moeten missen heeft de commissie dit jaar gekozen voor het thema ‘après-ski’. "Want naast sporten houden we ook van gezelligheid en een feestje.''

Enkel, dubbel of mix

Op het gezellige tennispark aan de Wilgenlaan in Schagen worden in een week tijd honderden wedstrijden afgewerkt in verschillende speelsterktes. Zo wordt er zowel voor heren als dames gespeeld in de categorieën 3 tot en met 9. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor enkel, dubbel of mix. Overdag zijn de banen gereserveerd voor spelers in de 50+ categorie en deelnemers kunnen zich daar ook voor inschrijven voor dubbel of mix.


Hoofdsponsor Verheul Makelaardij in Schagen heeft er alle vertrouwen in dat het een mooie en succesvolle week gaat worden, net als vele andere toernooisponsors.