Ronald Kok van Dignum Verzekeringen & Hypotheken.
Ronald Kok van Dignum Verzekeringen & Hypotheken. (Foto: ODIN VAN RIJSWIJK)

Nieuwe Hardloopschoenen koop je voor even, EEN HYPOTHEEK VOOR HET LEVEN…

De beslissing is genomen. Je wilt een (nieuw) huis kopen. Dat is niet zomaar iets. Je hebt misschien wel jouw droomhuis gevonden. Een huis waar je oud in wilt worden. Een aankoop voor het leven…

Stap twee is logischerwijs uitzoeken hoeveel je maximaal kunt lenen. Je gaat je verdiepen in hypotheken. Zo weet je snel bij stap drie: ik kan mijn droomhuis kopen!

“Als het om hypotheken gaat, ben je bij ons verzekerd van het beste advies.”

Bij Dignum Verzekeringen & Hypotheken kun je terecht voor een deskundig advies dat volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen. “Bij het kiezen van een hypotheek dien je met verschillende zaken rekening te houden,” legt Hypotheekadviseur Ronald Kok uit. “De rente die je gaat betalen, de manier waarop je van de fiscale mogelijkheden profiteert, de financiële ruimte, de looptijd, de vermogensopbouw en de gezinssituatie. En als het even kan moet je ook nog een blik in de toekomst werpen. Hoe is de situatie over 10 of 15 jaar?”

Onafhankelijke tussenpersoon

Dignum Verzekeringen & Hypotheken is een onafhankelijke tussenpersoon. Ronald: "Naast RegioBank vergelijken we meerdere banken en verzekeraars met elkaar. Bij ons ben je simpelweg verzekerd van het beste advies. Altijd. Vervolgens nemen we samen alle mogelijkheden en opties door en kijken we naar wat voor jou de beste hypotheek is. Na het vinden van de beste prijs en kwaliteit verhouding, vragen we de offerte aan en zorgen we dat de hypotheek zo snel en soepel mogelijk rond komt.”

Een hypotheek op maat? Maak snel een (vrijblijvende) afspraak!

T 0224-298844

W dignum.nl

E info@dignumverzekering.nl

Ronald Kok van Dignum Verzekeringen & Hypotheken.
Ronald Kok van Dignum Verzekeringen & Hypotheken.