De heren van Beemster Schagen.
De heren van Beemster Schagen. (Foto: aangeleverd)

Beemster Schagen is klaar voor de zomer

SCHAGEN - Al weer meer dan 5 jaar geleden is Beemster Schagen verhuisd naar de huidige locatie in het Makado Centrum. Gegroeid uit hun jasje naast de roltrap met Foto en Telecom, ziet de huidige winkel er ondertussen heel anders uit.

Tegenwoordig treft de klant in de winkel niet alleen fotoapparatuur en telecom aan, maar ook televisies, soundbars, multiroom audio, tablets, computers, klein huishoudelijk en verzorgingsproducten aan. Deze zomer, waarin onder andere veel staat te gebeuren als het gaat om de sport, is er een uitgebreid assortiment aan televisies ingekocht.


Ervaar de sport als nooit te voren met beeld en geluid in de winkel. Uiteraard kan de TV worden bezorgd, geïnstalleerd en eventueel ophangen. Mocht het weer zo warm worden als vorig jaar in de zomer dan geven de mobiele airco's de nodige verkoeling. Nog op vakantie of mooie foto's maken in de natuur kan natuurlijk met de prachtige camera's, maar ook een verrekijker geeft mogelijkheden om het allemaal van dichtbij te bekijken. Gedurende het EK voetbal heeft Beemster Schagen in deze krant verschillende aanbiedingen welke uiteraard vrijblijvend te bekijken en te beoordelen zijn. Kom langs in de winkels in Schagen en Anna Paulowna.