Cabriodag is altijd een groot succes. De organisatie kijkt uit naar de eerstvolgende editie in 2022.
Cabriodag is altijd een groot succes. De organisatie kijkt uit naar de eerstvolgende editie in 2022. (Foto: rodi/archief)

Geen Cabriodag dit jaar

SCHAGEN - Er komt dit jaar wederom geen Cabriodag. De Heeren van Schagen, die het evenement al vele jaren organiseert, heeft dit besloten en heeft dit op op hun website laten weten.

De organisatie wil net als vorig jaar bijrijders en chauffeurs op geen enkele manier in gevaar brengen. Ook vinden zij het niet gepast om bedrijven, die getroffen zijn door alle maatregelen, te belasten met de vraag om financiële steun of andere diensten. “We hopen dat het in juni 2022 wel weer door kan gaan”, meldt de organisatie op Facebook.


Jaarlijks organiseert De Heeren van Scaghen met S.A.S.V, Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding, een Cabriodag voor mensen met een verstandelijke beperking.

Deze stichting heeft als doelstelling het mogelijk maken van sporten en andere vormen van vrijetijdsbesteding door mensen met een verstandelijke, lichamelijke en zintuigenlijken beperking, die wonen in Schagen & omstreken.