Bij Proud (Wo)men krijgt u eerlijk kledingadvies.
Bij Proud (Wo)men krijgt u eerlijk kledingadvies. (Foto: aangeleverd)

Ballonnen prikken bij Proud (Wo)men

Par Oudejans, eigenaresse van Proud (Wo)men viert het vijfjarig bestaan van haar dames- en herenkledingwinkel. "Maar ik heb kleding voor jong volwassenen en ouder", zegt Par, "meiden van 18 gaan met een leuke outfit de deur uit, maar ook dames van 95 jaar."

Ook voor mannen hangen er leuke broeken in de winkel, een mooi overhemd of shirt. "Ik vind het heel belangrijk dat iedereen slaagt voor een leuke combinatie. Te beginnen bij de basis, die dan weer met meerdere kledingstukken is te combineren. Je kan natuurlijk altijd alleen voor mooi kiezen, maar ik denk dat goede, leuke, comfortabele kleding belangrijker is. De outfit moet goed zitten, dan weet je zeker dat je de hele dag lekker in je vel zit."

Steun

Het vijfjarig bestaan viert Par met haar trouwe klanten. "De coronaperiode was echt niet makkelijk. Het heeft mij doen besluiten om te verhuizen. Had ik dat niet gedaan, had ik waarschijnlijk failliet geweest. Wat ontroerend is, is dat mijn klanten me altijd wisten te vinden. Ze steunden mij in die moeilijke tijd. Ze waarderen het dat ik goede kwaliteit kleding verkoop, een eerlijk advies geef en goede service verleen. Thuiskomen bij klanten is zo'n service. Het is nog gezellig ook", lacht Par.

Jubileum

Par bedacht een leuke actie tijdens haar eerste jubileum. "En dat komt eigenlijk elk jaar terug. Klanten vinden het leuk om ballonnen te prikken en ik zorg voor een leuke attentie in de ballon. Denk aan korting, een onderbroek, verloting van een broek en zoveel meer. Als de klanten willen weten wat hun cadeau is... kom vanaf 15 september langs en prik een ballon. De actie loopt tot het einde van september 2021."

Iedereen is welkom om het feestje mee te vieren

Het allerlaatste nieuws is te volgen op Facebook of www.proudmen.nl.


Proud (Wo)men is gevestigd aan Middenweg 597 in Heerhugowaard. Stap eens binnen, combineer de vele mogelijkheden en verlaat de winkel met een te gekke outfit!

https://www.rodi.nl/regio/haarlem