Aerofit helpt je fitter worden en plezier beleven aan bewegen!
Aerofit helpt je fitter worden en plezier beleven aan bewegen! (Foto: aangeleverd)

Fitte Start voor kids bij Aerofit

NOORD-SCHARWOUDE - In samenwerking met de gemeente Langedijk gaat Sportcentrum Aerofit starten met een nieuw traject voor de jeugd: Fitte Start.

Eigenares Angela legt uit: "Wij willen de jeugd van Langedijk op weg helpen om te ervaren hoe leuk het is om te gaan sporten of bewegen. Want door meer te gaan bewegen voel je je fitter. Een sterk en fit lichaam geeft meer zelfvertrouwen, een trots gevoel en nog meer energie. Je wordt er vrolijk van!"

Sportcentrum Aerofit

Met veel enthousiasme pakt Sportcentrum Aerofit in Noord-Scharwoude dit initiatief op, omdat het traject Fitte Start heel goed past in haar missie. Persoonlijke aandacht en sporten op een manier die past bij de mogelijkheden en beperkingen van de klant staan bij Sportcentrum Aerofit centraal. Bovendien zijn zij het steunpunt voor nieuwe gezondheid en ambassadeur voor Bewegen is Medicijn. Na de jarenlange ervaring met trainen van mensen met NAH, diabetes of obesitas gaat Sportcentrum Aerofit deze nieuwe uitdaging graag aan: de jeugd leren en laten ervaren waarom bewegen zo belangrijk is. 

Cursus

"In deze cursus leren we de kinderen dat bewegen leuk is, want plezier staat bovenaan en is het allerbelangrijkste. Maar ook waaróm het zo belangrijk is om te gaan bewegen. Wat er mogelijk is met bewegen en hoe vaak we moeten bewegen. Met al deze vragen worden de kinderen geholpen. En meer!"

Ben je tussen de 4 jaar en 18 jaar, kom naar de informatiebijeenkomst op 15 september om 17.00 uur. De cursus kost 39 euro en duurt 10 weken. Voor meer informatie: Info@sportcentrumaeroft.nl, 0226-317439.