Het ronddraaiende toilettheater van HAL 25 is vanaf vrijdag 11 juni weer open.
Het ronddraaiende toilettheater van HAL 25 is vanaf vrijdag 11 juni weer open. (Foto: Benjamin de Boer)

Peeshow weer open voor nieuw talent

ALKMAAR - Het ronddraaiende toilettheater van HAL 25 is vanaf vrijdag 11 juni weer open. Bezoekers kunnen vanuit een privécabine de voorstellingen zien. Het theater biedt een podium aan opkomend talent, zoals contrabassist Benjamin de Boer.

Hal 25 weer open

Hij verzorgt vrijdag 11 juni een optreden en laat zijn album The Promise horen, een mix van klassiek met pop en rock. Eerder trad hij hier op met de band Brewed. Twee jaar lang werkte hij aan zijn debuutalbum, dat nu werkelijkheid wordt.

De Jaarclub

Vijf jonge theatermakers van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten werken aan hun afstudeerproject: een voorstelling over alles willen maar niets doen, over dromen maar niet durven, over opstaan maar blijven liggen en over volmondig ja zeggen. De Jaarclub is 3 en 4 juli te zien

Milou Mignon

Milou Mignon keert 20 augustus terug in HAL 25. Eerder trad de zangeres op met succesvolle optredens en performances. Na de EP-release van Stadskoraal in 2020, het uitbrengen van de single Ons bed is de savanne én haar project 3x3 = 9 (waarbij ze samenwerkt met diverse getalenteerde muzikanten) is Milou Mignon 20 augustus twee keer te zien in het ronddraaiende theater met een volledig concert.

Kijk op www.hal25.nl/agenda/ voor de volledige programmering en tickets.

Afbeelding