Jennifer Simons, vooraan op de foto: 'Eigenlijk hou ik mijn hele leven al van water.'
Jennifer Simons, vooraan op de foto: 'Eigenlijk hou ik mijn hele leven al van water.' (Foto: Bianca Huibers)

Jennifer startte haar eigen supschool

Vervolg van de voorpagina


Bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestje, kinderfeestjes en nog veel meer. "Als je ziet hoe gretig jonge kinderen het suppen willen leren, daar sta ik soms versteld van. Het is wel de bedoeling dat de jeugd voordat ze gaan suppen een of meerdere zwemdiploma's in bezit heeft, maar het kan al vanaf jonge leeftijd. 


We organiseren verschillende tours, zoals de Molen Tour, de Duizend Eilanden Tour, adventure Tour door de prachtige wateren van het Duizend Eilandenrijk."

Volle maan

"Heel bijzonder is ook de Full Moon suptour. We nemen je in het magische licht van de volle maan mee op een sup tour door het Duizend Eilandenrijk in Broek op Langedijk. De supboards versieren we met de mooiste verlichting. Dit is een belevenis hoor! Overigens hoef je nog niet eerder op een sup te hebben gestaan om mee te kunnen doen. We zijn met meerderde instructeurs en leren je kort de basis van het suppen voor we starten met de tour."

Clinic ter kennismaking

"Voor beginnende suppers hebben we zeer stabiele supboards. De kans dat je in het water valt is echt heel klein. Om kennis te maken met het suppen geven we ook een clinic van een uur, waarbij de deelnemers kunnen ervaren of deze prachtige sport iets voor hen is.''

'Heel bijzonder is suppen in het magische licht van de volle maan'

Supschool Cup of Sup is te vinden aan de Dorpsstraat 106a in Broek op Langedijk. Meer weten? Kijk dan op www.cupofsup.nl of bel Jennifer via 06-26986644.

Suppen door het Rijk der Duizend Eilanden: een bijzondere ervaring.