Jan Beuving.
Jan Beuving. (Foto: aangeleverd)

Nieuw programma Het Plein

Algemeen

WEST-GRAFTDIJK - Het nieuwe seizoen bij Het Plein start zaterdag 9 oktober met ‘Cor-I-Fay’ door Cor Bakker en Fay Claassen. En daarna volgen nog zeven voorstellingen met cabaret, muziek en een kindervoorstelling. De kaartverkoop voor donateurs is woensdag 1 september gestart. Na 26 september kunnen ook niet-donateurs bestellen. 

Cor Bakker en Fay Claassen. (Foto: aangeleverd)

Het Plein heeft van alles gedaan om toekomstbestendig te worden: een nieuwe website, moderne betalingsmethoden en een veelzijdig programma. De voorstellingen van Het Plein vinden plaats in het pittoreske kerkje van West-Graftdijk. Een plezierige try-outlocatie, zo is gebleken. Want niet alleen cabaretier Jan Beuving wilde weer graag een zijn nieuwe programma komen uitproberen, ook Andries Tunru doet een try-out van zijn stand-upprogramma. In maart volgt nog een dubbel comedyprogramma met Anne Neuteboom en Simpleton.

Veel muziek

Naast de muziekvoorstelling van Cor Bakker komt in de decembermaand Carolina Dijkhuizen naar West-Graftdijk met een Kerst SoulShow. En in het nieuwe jaar komt Dorona Alberti met haar James Bond voorstelling, maar staat er ook een Singer songwritersavond op het programma met Nol Havens, Lorrèn en Bai Kamara. De afsluitende Jordanese avond. Speciaal voor de hele familie komt wetenschapsjournalist Govert Schilling in februari vertellen over zijn boek ‘Hoe word ik een astronaut’?

Zie voor het volledige programma www.hetplein.info.

Cor Bakker en Fay Claassen.