Het voormalige pand van Snijder aan de Middenweg is nu de ruime, maar knusse winkel van Dirk Snip.
Het voormalige pand van Snijder aan de Middenweg is nu de ruime, maar knusse winkel van Dirk Snip. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe locatie Dirk Snip Biljarts en Sportprijzen

DIJK EN WAARD - Per 1 oktober is Dirk Snip Biljarts en Sportprijzen vanuit Langedijk verhuisd naar De Noord. Na 15 jaar op diverse locaties in Langedijk zijn klanten te hebben ontvangen, was de lange biljarter uit Zuid-Scharwoude klaar voor de volgende stap. 

Het voormalige pand van Snijder Sfeerverwarming op de Middenweg is geheel verbouwd en biedt nu ruimte voor een ruime, maar knusse winkel, kantoor en grote werkplaats, waar de biljarts worden opgeknapt en gereviseerd. Er gaat tegenwoordig veel via internet. Zo ook bij Snip Biljarts, maar Dirk heeft erg de behoefte om persoonlijk advies te kunnen geven. Daarnaast moet je bij de aanschaf van een keu deze kunnen voelen en uitproberen. Dat kan op de aanwezige verwarmde biljarts en onder het genot van een bakje koffie. Snip kwam al snel tot de conclusie dat dit eigenlijk hetgeen is wat hij het liefst doet. Contact met mensen, die dezelfde hobby hebben en advies geven over alles wat met sportprijzen en biljarten te maken heeft.  Kortom; een droom is uitgekomen voor Dirk Snip. Een mooie winkel met alles op het gebied van sportprijzen en biljarts. Met ruime parkeergelegenheid en alles onder één dak. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Maar ook op afspraak en als het licht brand. 

Dirk Snip Biljarts en Sportprijzen, Middenweg 597 te Heerhugowaard-De Noord, tel. 06-51201972, info@dirksnip-biljarts.nl.

Afbeelding
Afbeelding