Jeroen Kroes wordt per ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Alcmaria Victrix.
Jeroen Kroes wordt per ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Alcmaria Victrix. (Foto: laurens overtoom)

Nieuwe hoofdtrainer Alcmaria Victrix

ALKMAAR - Jeroen Kroes wordt per ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer zijn van het eerste elftal Alcmaria Victrix. Het bestuur van de voetbalclub bereikte overeenstemming met de 47-jarige inwoner uit Assendelft.

Vanaf komend seizoen

Kroes was van 2008 tot en met 2011 al hoofdtrainer bij ‘Alkmaars oudste', destijds derdeklasser. Begin 2011 besloten beide partijen om uit elkaar te gaan en hierna werd Jeroen coach van het beloftenelftal van Odin'59 en assistent bij Topklasser ADO'20. Vervolgens stond hij als hoofdtrainer aan het roer bij respectievelijk Monnickendam, Stormvogels IJ.V.V, Koninklijke HFC (Jong HFC en Zat. 1) en FC Castricum.

Verlengd

Het afgelopen seizoen was hij werkzaam bij SDOB, waar hij deel uit maakte van een uitgebreide technische staf. Alcmaria Victrix heeft de verbintenis met Zaterdag1 trainer Patrick Terwijn met een seizoen verlengd. Beide partijen waren er snel uit en wilden graag met elkaar verder gaan.


Jeroen Kroes.