De kinderen kregen een lekker stuk fruit aangeboden door de firma Liefting in samenwerking met de Horeca van Heiloo.
De kinderen kregen een lekker stuk fruit aangeboden door de firma Liefting in samenwerking met de Horeca van Heiloo. (Foto: Aangeleverd)

Tulpen en fruit voor leerlingen

HEILOO - Op de eerste schooldag na zeven weken schoolsluiting, gingen de leerlingen van kindcentrum De Duif naar huis met een mooie bos tulpen. Dat was het bedankje van het team voor de inzet van de ouders tijdens het thuisonderwijs van de afgelopen weken.

Klein bedankje voor inzet bij thuisonderwijs

Vanwege code oranje ging De Duif niet maandag 8 maar dinsdag 9 februari weer open. Hele slierten met kinderen op sleetjes verschenen aan de rand van het gezellig versierde plein. De kinderen gaan zoveel mogelijk door hun eigen ingang het gebouw in en de groepen blijven zoveel mogelijk van elkaar gescheiden. De kinderen kregen een lekker stuk fruit aangeboden door de firma Liefting in samenwerking met de Horeca van Heiloo. Daarnaast stonden in alle groepen mooie bossen tulpen klaar voor de ouders, om hen te bedanken voor hun inzet en begeleiding bij het thuisonderwijs. Leerlingen, teamleden en ouders hebben prima samengewerkt!