Simone van der Vlugt signeert bij boekhandel Van der Meulen.
Simone van der Vlugt signeert bij boekhandel Van der Meulen. (Foto: Wim van der Vlugt)

Simone van der Vlugt signeert

ALKMAAR - Simone van der Vlugt signeert zaterdag 6 november tussen 14.00 en 15.00 uur haar nieuwste boek 'De zonde waard' bij Van der Meulen's boekhandel aan de Langestraat in Alkmaar. 

Zaterdag 6 november tussen 14.00 en 15.00 uur

Het verhaal: Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets vreemds aan haar houding. Iets onnatuurlijks. Het portier staat open. Er gaat een schok door Ella heen als ze ziet dat de polsen van het meisje vastgebonden zijn. Ze weet wie dit kind is: Demi Hulshof, vijf jaar oud. Het terugvinden van de vermiste Demi vormt het startschot van een adembenemend kat-en-muisspel tussen een bende ontvoerders, de politie en een jonge vrouw die worstelt met haar verleden. 

Klaarlichte dag

Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, jeugdboeken en historische romans. Haar eerste thriller, De reünie, was direct een groot succes. 

Ruim twintig landen

Dat continueerde ze met onder meer Blauw water, Op klaarlichte dag en de Lois-serie, Toen het donker werd en De doorbraak. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs. Haar werk is in meer dan twintig landen verschenen en in 2020 werd ze om die reden onderscheiden tot officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van haar boeken zijn in Nederland ruim drie miljoen exemplaren verkocht.