VakantiePRET bij Outdoorpark Alkmaar
VakantiePRET bij Outdoorpark Alkmaar (Foto: aangeleverd)

VakantiePRET voor jeugd BUCH

BUCH - Deze zomervakantie verzorgt Stichting Sport-Z drie sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking. 

14 juli kunnen zij van 10.00 tot 12.30 uur meedoen aan een sportinstuif op het terrein van vv Kolping Boys. Dinsdag 20 juli van13.30 tot 16.00 uur staat een Sportroulette op het programma in sportcomplex De Meent. En dinsdag 27 juli (van 10.00 tot 12.00 uur) nemen de instructeurs hen mee naar en over de obstakels bij Outdoorpark Alkmaar. De kosten bedragen 5 euro per activiteit, aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiepret.

Wie vindt het niet fijn om in de zomervakantie uitstapjes te maken, maar met een beperking is dit te soms lastig te organiseren. Sport-Z vindt dat sporten en bewegen toegankelijk moet zijn voor íedereen en daarom introduceert zij deze zomervakantie VakantiePRET. 

Meedoen?

Aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiepret. Betalen gebeurt op de dag zelf. Wie eerst meer informatie wil kan contact opnemen met Madeleine Stoop via m.stoop@sport-z.org of 061149728. Madeleine is de regiocoördinator aangepast sporten in de HAL en BUCH gemeenten en initiatiefneemster.

Afbeelding