Het nieuwe team, bestaande uit Jan Biersteker, Mike Ton, Jimmy Duys, Frank Kramer en Rene Vagevuur gaan dit jaar weer een prachtige dag neerzetten voor de jeugd.
Het nieuwe team, bestaande uit Jan Biersteker, Mike Ton, Jimmy Duys, Frank Kramer en Rene Vagevuur gaan dit jaar weer een prachtige dag neerzetten voor de jeugd. (Foto: Bianca Huibers)

Wijkvoetbaltoernooi Mayersloot west weer van start

ZUID-SCHARWOUDE - Er wordt weer gevoetbald op het kunstgrasvoetbalveld aan de Bosgroet in Zuid Scharwoude. Op 3 juli wordt er de 17de editie van het wijkvoetbaltoernooi Mayersloot west gespeeld.

Een nieuw team heeft de organisatie op zich genomen om dit namens en samen met de wijkraad Mayersloot west te organiseren.

Het nieuwe team, bestaande uit Jan Biersteker, Mike Ton, Jimmy Duys, Frank Kramer en Rene Vagevuur zijn dit jaar met frisse ideeën verder gegaan om voor de jeugd in de wijk Mayersloot west weer een prachtige dag neer te zetten.


“Gezien de reacties die wij tot nu toe mochten ontvangen en de medewerking van sponsoren en buurtbewoners op dit toernooi geeft aan dat deze ‘traditie’ leeft.”, zegt een enthousiaste René Vagevuur.

Aan dit toernooi nemen zo’n 200 kinderen in verschillende leeftijdscategorieën deel.

In de ochtend zullen de 5- en 6- jarigen het toernooi aftrappen en aan het eind van de dag zullen de 15- en 16-jarigen deze dag afsluiten.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot 20 juni. Dus woon je in de wijk Mayersloot west of heb je er vrienden of vriendinnen wonen, maak dan samen je vrienden of vriendinnen uit de wijk een team en schrijf je in! De inschrijvingen gaan hard en vol = vol. Inschrijven kan door een mail te sturen naar mton@vmcmail.nl met daarin de naam van het team, naam en e-mailadres en telefoonnummer van de begeleiding en de namen en leeftijden van de spelers.

"Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken uit naar een prachtige sportieve dag!”

Afbeelding