De bibliotheek is weer open!
De bibliotheek is weer open! (Foto: Aangeleverd)

Vestigingen Bibliotheek Kennemerwaard mogen eindelijk weer open

HEERHUGOWAARD - Goed nieuws! De bibliotheken mogen vanaf donderdag 20 mei weer open. De medewerkers zijn blij weer bezoekers te mogen ontvangen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij de bibliotheek veilig en prettig kunnen bezoeken.

Gelukkig is het weer mogelijk om de bibliotheek te bezoeken voor het uitzoeken, lenen en inleveren van materialen. Vanaf 20 mei kan er vier weken lang boetevrij worden ingeleverd. Het volgen van activiteiten en het gebruikmaken van de leestafel, werk- en studieplekken is helaas nog niet mogelijk. De bibliotheek hoopt deze diensten binnenkort weer te kunnen aanbieden. De online activiteiten blijven doorgaan, maar Bibliotheek Kennemerwaard hoopt binnenkort ook weer met de activiteiten in de vestigingen te mogen starten. Houd hiervoor de agenda op de website in de gaten.

Maatregelen

Een bezoek aan de bibliotheek is nog steeds aan maatregelen gebonden. Voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers worden de maatregelen gehanteerd zoals die geadviseerd zijn door het RIVM. Bekijk de maatregelen op www.bknw.nl/corona. Openingstijden per vestiging kunnen variƫren. Kijk daarom voorafgaand aan je bezoek naar het actuele overzicht van de openingstijden per vestiging op www.bknw.nl en actuele updates.