Cup of Sup en JIJ werken samen

DIJK EN WAARD - Maandag, tweede pinksterdag, organiseren supschool Cup of Sup en ‘JIJ hoort erbij’ voor de derde keer een supclinic voor jongeren.

Samenwerking via Paviljoen Dijk & Waard

Beide organisaties zetten zich in voor het welzijn van de inwoners van Dijk en Waard. Cup of Sup biedt veel verschillende sup clinics aan. Je kan er terecht als je wilt leren suppen, maar ook als je al veel sup ervaring hebt en weer iets nieuws wilt doen. Denk aan yoga op de sup of de bijzondere volle maan avonden. ‘JIJ hoort erbij’ richt zich volledig op jongeren in de leeftijd van 13 t/m 25 jaar die weinig sociale contacten hebben en graag leuke dingen met leeftijdsgenoten willen doen. Andere mensen ontmoeten kan erg spannend zijn, maar ‘JIJ hoort erbij’ is zo in elkaar gezet dat het vooral draait om leuke dingen doen en ondertussen kom je op een hele gemoedelijke manier toch met leeftijdsgenoten in contact. Cup of Sup en ‘JIJ hoort erbij’ hebben al meerdere keren samengewerkt en altijd met succes. De clinics zijn onder begeleiding van Jennifer en ze kan iedereen met veel geduld een geweldige sup beleving geven. ‘JIJ hoort erbij’ wordt door Siona begeleid. Jongeren worden altijd door haar opgevangen en geholpen. Dit keer gaan ze in twee groepen van 10 jongeren een uurtje rond dobberen door het prachtige eilandenrijk. Jennifer kent veel verschillende routes zodat de jongeren dit keer weer een nieuw stuk gaan ontdekken.


Dit uitje is al volgeboekt, maar wil jij ook graag leuke dingen ondernemen en op een makkelijke manier vriendschappen maken? Kijk dan op www.jijhoorterbij.nl.