Zo komen de woningen eruit te zien.
Zo komen de woningen eruit te zien. (Foto: BPD | Bouwfonds)

Verkoop 34 woningen De Nieuwe Veiling

NOORD-SCHARWOUDE - BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling geeft op 22 juni het startsein voor de online verkoop van 34 woningen in fase 8 van De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV uit Bovenkarspel neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

Fase 8 voor Veilingterrein De Wuyver

Het voormalige veilingterrein De Wuyver wordt omgetoverd in een prachtige woonwijk met aansprekende architectuur.

Fases 1 tot en met 6 zijn volledig opgeleverd en bewoond.

De appartementen in fase 7 worden naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar opgeleverd en de bouw van de woningen uit fase 7 gaat deze zomer van start. Met fase 8 wordt de gebiedsontwikkeling afgerond, dit zijn de laatste koopwoningen in plan De Nieuwe Veiling.

34 woningen

In fase 8 komen 34 nieuwbouwwoningen in verkoop. Deze komen er in drie verschillende varianten. Naast de bekende kadewoningen, type Selder, realiseert BPD in deze fase ook type Palmkool en type Kardoen, bekend uit fase 7.


Een knipoog naar het verleden wordt gemaakt met de architectuur van het type Palmkool. De ronde gevels verwijzen naar ‘De Drie Bogen’, de oorspronkelijke bedrijfshallen die hier in het verleden op het terrein van de oude veiling stonden. Met een epc (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,26 zijn de woningen zeer energiezuinig en klaar voor de toekomst. De woningen variëren in grootte van circa 109 tot 141 vierkante meter, met koopsommen van € 299.000 tot € 360.000 vrij op naam.


Vanaf 22 juni is alle verkoopdocumentatie terug te vinden op www.nieuwbouw-denieuweveiling.nl en is de online inschrijving geopend. Voor aanvullende vragen kunnen belangstellenden zich richten tot Bakker Schoon Makelaardij. De inschrijving sluit op 29 juni om 17.00 uur.

De Nieuwe Veiling

De nieuwbouwlocatie van De Nieuwe Veiling beslaat een terrein van circa 10 hectare binnen Noord-Scharwoude, een dorp in de gemeente Langedijk. De ligging is heerlijk rustig aan de rand van de dorpskern van Noord-Scharwoude met al zijn voorzieningen.


In totaal worden er in de Nieuwe Veiling circa 240 woningen gerealiseerd.


Kijk voor meer informatie opwww.nieuwbouw-denieuweveiling.nl.

Knipoog naar het verleden.
Afbeelding