Kom binnenkijken bij Campus Columbus!
Kom binnenkijken bij Campus Columbus! (Foto: Archief)

La Pinta: leren als ontdekkingsreis

HEERHUGOWAARD - Er is weer plaats voor peuters op Campus Columbus! Kinderen van twee tot vier jaar zijn welkom in het Dalton kindcentrum aan de Weegbree. Dit is dé plek voor jouw kind om samen met anderen te groeien, te leren, te spelen, ontmoeten en al zijn talenten te ontwikkelen.

Kinderen van twee en drie jaar zijn op twee ochtenden welkom bij La Pinta. De peuters spelen in een grote groepsruimte, hebben een buitenruimte met zandbak en veel mogelijkheid om te fietsen en te bewegen. Twee dagdelen per week kunnen peuters naar hartenlust komen spelen, ontdekken, zingen, knutselen en leren met andere kinderen. La Pinta biedt taalspelletjes, luisterverhalen, beweeg- en zangspelletjes aan.

Op ontdekking

Spelenderwijs daagt het team peuters uit op ontdekkingsreis te gaan. Het kind komt bovendien volop in contact met andere kinderen en doet al spelend sociale vaardigheden op. Kinderen hebben de innerlijke drang om op ontdekking te gaan en die ruimte wordt hen geboden bij La Pinta. 'De Dalton kernwaarden zijn het uitgangspunt in ons handelen en omgang met de kinderen. We betrekken de kinderen zoveel mogelijk bij de situatie waarbij we rekening houden met de ontwikkeling en talenten van elk kind. We stimuleren kinderen vanuit vertrouwen zoveel mogelijk zelf te doen', aldus het team.


La Pinta 1 is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 11.30 uur.. Meer info en aanmelden via www.campuscolumbus.nl.