Alles op 'n rijtje

DIJK EN WAARD - Leuk hoor, die verkiezingen. Maar op wie ga je stemmen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan loont het om een kijkje te nemen op de websites van Rodi Heerhugowaard en Rodi Langedijk!

De afgelopen weken hebben de redacties van het Heerhugowaards Nieuwsblad en het Langedijker Nieuwsblad de lijsttrekkers onderworpen aan een vijftal vragen. Hun antwoorden zijn terug te lezen op de pagina 'Politiek' op de websites www.rodi.nl/heerhugowaard en www.rodi.nl/langedijk. Al het politieke nieuws is overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Je vindt er praktische informatie, zoals de locaties van de stembureaus, de mogelijkheden tot vervroegd stemmen of uitleg over het volmachten van een bekende om voor jou te stemmen. Maar ook de stellingen die de afgelopen weken in beide nieuwsbladen stonden kun je er teruglezen. Handig als je wilt weten waar welke partij ook alweer voor staat.

Kieskompas

Ook kun je het Kieskompas invullen om te zien welke partij het beste bij je past. Het kieskompas is te vinden op dijkenwaard.kieskompas.nl.