Bram Rood voor zijn nieuwe winkel in Zuid-Scharwoude.
Bram Rood voor zijn nieuwe winkel in Zuid-Scharwoude. (Foto: Rodi Media)

Ditec2Wielers wordt Rood Cycle-center

LANGEDIJK - Bram Rood kan bijna niet wachten tot het 2022 is. Dan heeft hij een nieuw en groter winkelpand, meer voorraad, een grotere werkplaats, een ruimere collectie én een nieuwe naam en huisstijl. 

Een flinke stap voorwaarts voor de Langedijker ondernemer, die samen met zijn vrouw Randy zo'n vier jaar geleden fietsspeciaalzaak Ditec2Wielers van zijn toenmalige werkgever overnam en sindsdien een succesvolle fietsspeciaalzaak runt. "Destijds was de huisstijl aanpassen nog niet aan de orde. Nu we verhuizen naar Zuid-Scharwoude, op de oude locatie van Liefting, gaan we de naam en onze huisstijl wel aanpassen." In het nieuwe pand komen de fietsen beter tot hun recht en kunnen we meer merken voeren - van racefietsen tot mountainbikes en van trekkingbikes tot e-bikes in diverse prijsklassen, daarom zeggen wij 1.350 m2 fietsplezier. Ook wordt de werkplaats een stuk groter, zodat Bram en zijn team de service kunnen waarborgen voor reparatie en onderhoud. Nieuw is het samenwerkingsverband met Sportswearhouse, wel bekend in Langedijk en omstreken onder de oude naam ProSaltonsportswear. Zij zijn gespecialiseerd in fiets-, loop- en triatlonkleding. "Met de eigenaar stond ik eerder op een fietsbeurs. Ik sprak toen al het idee uit om een samenwerking aan te gaan en nu kunnen we dit concreet maken. Sportswearhouse heeft een eigen gedeelte in de winkel, waar ze een grote collectie kleding, schoenen en helmen verkopen. Door de toevoeging van Sportswearhouse aan onze winkel kunnen we een unieke fietsenwinkel creëren, waar echt álles op fietsgebied te verkrijgen is." Rood Cycle-center wordt zaterdag 29 januari feestelijk geopend, met diverse leuke acties. "En natuurlijk hebben we voor iedereen koffie met gebak!"


Rood Cycle-center vindt u nu nog aan de Dorpsstraat 580 in Noord-Scharwoude, en vanaf 29 januari aan de Voorburggracht 176 Zuid-Scharwoude, tel. 0226-341212, www.roodcyclecenter.nl.