Welkom bij orthodontiepraktijk BraceTime

ALKMAAR - BraceTime opent per 1 maart 2021 haar deuren. De splinternieuwe orthodontiepraktijk is gevestigd in het Winkelcentrum van Alkmaar de Mare. Laagdrempelig, zonder wachtlijsten en ideaal te bereiken met gratis parkeren.

Uiteraard is deze praktijk uitgerust met de modernste apparatuur en ervaren personeel. Je kunt bij ons terecht voor de alle bekende beugels zoals de standaard brackets, maar ook voor de doorzichtige (keramische) beugels en onzichtbare uitneembare beugels (Aligners).

Smile if you can!

Natuurlijk kun jij dat, maar dan wel met de glimlach die bij jou past! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Je durft vaker te lachen en het geeft je leven een nieuwe impuls. Een beugel is voor alle leeftijden, kinderen en volwassenen. Een mooi en regelmatig gebit kan behalve het cosmetische effect ook een positieve bijdrage leveren aan een goede mondgezondheid.

Denk jij na over een beugel of ben je doorverwezen door je eigen huistandarts? Laat je informeren naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van orthodontie. Wij staan je graag te woord en happen is niet meer nodig!

BraceTime vind je aan Europaboulevard 180 in Alkmaar. Meer weten? Mail info@bracetime.nl, bel 072 - 5726088 of kijk op www.bracetime.nl.