Cannabinol-olie helpt het lichaam herstellen

REGIO - Elke sporter heeft behoefte om na een zware training of wedstrijd snel te herstellen. Voedingssupplementen kunnen daarbij helpen, maar veel van de gebruikte stoffen zijn vaak chemisch van aard. Ook werken mineralen pas goed als zij daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen. Sporters zijn in de regel gezonde eters. Koolhydraten worden gehaald uit volkoren graanproducten. Daarin zit echter de stof fytaat, welke de opname van magnesium vermindert. Zo staan er vaak meerdere supplementen bij de sporter in de keukenkast. Kan dat slimmer?

Door CBN-olie als supplement in te nemen, geef je je afweersysteem een boost en dat kan je helpen om van lichamelijke ongemakken af te komen. Zoals verzuurde, of moe gestreden spieren. Daarbij werkt CBN-olie rustgevend en pijnstillend.

Ontspannen

Een lichaam dat zich volledig weet te ontspannen herstelt sneller. Ook bevordert Special Gold de nachtrust. En juist tijdens je slaap herstelt je lichaam het beste. Special Gold Full spectrum CBN is de enige olie die alle heilzame cannabinoïden bevat. Het lichaam ziet deze stoffen als lichaamseigen, omdat deze ook worden aangemaakt in ons eigen endo-cannabinoïdesysteem.

Special Gold Full spectrum bevat alle heilzame cannabinoïden

Daar ondersteunt het ons natuurlijke afweersysteem.

Veilig voor topsporters

Als je op topniveau sport bedrijft, moet je rekening houden met de dopinglijst. Hoewel Special Gold CBN full spectrum wordt gewonnen uit de hennepplant, is onze olie volledig toegestaan als supplement: Sinds 1 januari 2018 heeft het WADA (World Anti Doping Agency) CBD, CBN en de andere cannabinoïden die zich exclusief in onze olie bevinden officieel van de dopinglijst gehaald.

Topsporter

Ook als topsporter kun je onze olie veilig gebruiken, zonder dat je een schorsing riskeert.


www.cbnolienederland.nl