Doe mee aan de taalbingo.
Doe mee aan de taalbingo. (Foto: aangeleverd)

Taalbingo: relaxed Nederlands leren

REGIO - Bibliotheek Kennemerwaard blijft digitaal met haar bezoekers in contact: Digi Taal en Taalbingo.

In de cursus Digi Taal praten deelnemers in kleine groepjes online over de corona-uitdagingen vandaag de dag en worden er digitale tips uitgewisseld. De onderwerpen die in ieder geval worden besproken zijn: hoe blijf ik gezond, hoe winkel ik veilig online en hoe werkt de digitale overheid? De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten. Een bijeenkomst duurt een uur. Deelname is kosteloos. De cursus start op woensdag 17 februari om 10.00 uur. Wekelijks is er een les en de laatste les is op woensdag 31 maart.

Taalbingo

Zin om een ontspannen uurtje of wil je graag de Nederlandse taal oefenen? Doe dan mee aan de online Taalbingo. Bij de Taalbingo gaan deelnemers in een klein groepje op zoek naar de juiste woorden en voorwerpen die op de bingokaart staan. Kinderen kunnen gezellig meedoen. Deelname is kosteloos. De Taalbingo is dinsdag 23 februari om 10.00 uur en donderdag 25 februari om 19.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus Digi Taal ontmoetingen en de Online Taalbingo per mail en telefonisch bij Mariƫlle Harte van bibliotheek Kennemerwaard: 06 - 81118106 of m.harte@bknw.nl.