Barbara Koops en Randal Naarden in hun keuken showroom aan de Middenweg
Barbara Koops en Randal Naarden in hun keuken showroom aan de Middenweg (Foto: Vincent de Vries)

Nieuwe keuken speciaal zaak in Heerhugowaard

Op 1 april jl opende Kitchens&More haar deuren aan de Middenweg 69 in het voormalige pand van Glas’ Woninginrichting. In de showroom van deze prachtige nieuwe zaak vindt u inspirerende en exclusieve keukens, dat alleen is al een reden om even naar binnen te lopen.

Service & passie

Randal en Barbara zijn ontzettend gepassioneerd in hun werk en nemen graag de tijd voor al hun klanten. Want elke vraag en woning is uniek. Randal: “Wij leveren graag een sterk design voor elke keuken en budget”. Met een achtergrond in interieurdesign en bijna 20 jaar ervaring in de keukens kijken zij samen met de klant naar de materialen, vorm & kleur om zo op zoek te gaan naar de keuken die bij u en de rest van uw woning past. Bij Kitchens&More ontvangt u de beste service.

& More

Naast keukens richt Kitchens&More zich ook op andere ruimtes in uw woning. Een eyecatcher in de woonkamer, eindelijk die overzichtelijke bijkeuken of een strak multimediameubel. Dit ijzersterke duo kan hun klanten van A tot Z adviseren, begeleiden en ontzorgen in het proces. Of dit nu gaat om de aankoop, montage, of het stuken en tegelen dat nemen ze graag uit handen, zo is er één aanspreekpunt.

Kitchens&More is een CBW erkend bedrijf dat alleen werkt met gerenommeerde merken en apparatuur. Duitse kwaliteit en degelijkheid.

Op afspraak

Afspraken kunnen ook online gedaan worden en het is tevens mogelijk dat één van de experts een bezoek aan huis brengt.

Barbara Koops en Randal Naarden het pand aan de middenweg waar hun keuken showroom is gevestigd