Hoe beleeft u het Stadshart?

HEERHUGOWAARD - Hoe bekend bent u met het gebiedsmerk Stadshart/Zeg maar Hugo en hoe denkt u over het aanbod in het Stadshart?

Wat vindt u van de acties en evenementen in het Stadshart en is er iets dat u nog mist? De gemeente Heerhugowaard en de ondernemers in het Stadshart zijn benieuwd hoe u als inwoner het Heerhugowaardse Stadshart beleeft. Geef uw mening hierover in de online enquête en maak kans op een leuke prijs. Houd www.heerhugowaard.nl en de social media-kanalen van de gemeente in de gaten voor de link naar de enquête.

De enquête wordt uitgevoerd door onafhankelijk bureau Stad&Co. De uitkomsten worden gebruikt om te bepalen hoe het Stadshart (nog) beter op de wensen van de bewoners en bezoekers kan aansluiten. Het invullen kost circa vijf minuten. Onder de deelnemers worden diverse prijzen verloot, waaronder cadeaubonnen van Wonder's Eten & drinken, Vue-bioscoopkaarten, tegoedbonnen voor één uur bowlen, mini-abonnementen voor bibliotheek Kennemerwaard en cadeaubonnen van Middenwaard.