Het nieuwe pand van Proud (wo)men aan de MIddenweg.
Het nieuwe pand van Proud (wo)men aan de MIddenweg. (Foto: aangeleverd)

Proud (Wo)men nieuw in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Proud (Wo)men is na bijna 5 jaar in Langedijk, nu verhuisd naar Heerhugowaard (Noord), in het pand waar voorheen Snijder sfeerverwarming gevestigd was.

Heerhugowaard is een nieuwe modezaak rijker

"Met de mooie merken die we aanbieden staan we voor de beste kwaliteit en een topservice, want dat staat bij ons nog steeds op de eerste plaats", aldus eigenares Par Oudejans. "Wanneer u zich altijd ergert aan de veelal veel te kleine paskamers dan hoeft u zich bij Proud (Wo)men geen zorgen te maken want deze zijn erg ruim. Wij bieden een ambiance waar de modebewuste (jonge) man en vrouw zich in een prettige sfeer van top tot teen in de kleding kan steken. Het aanbod varieert in stijl en prijsklasse, zowel een achttienjarige als een 65-plusser kan slagen. Je vindt hier kleding met meerdere pasvormen voor verschillende posturen in het midden en iets hogere segment. Extra aandacht voor de klant vinden wij belangrijk, daarom zijn we op maandag en dinsdag alleen op afspraak open waardoor we die extra aandacht kunnen geven. U bent welkom!"

De locatie is voorzien van ruime parkeergelegenheid en de koffie staat altijd klaar. Proud (Wo)men, Middenweg 597 in Heerhugowaard, tel. 06-18495958, www.proudmen.nl, info@proudmen.nl.