Gedurende de maand december kunt u uw DE-waardepunten schenken aan Voedselbank Langedijk.
Gedurende de maand december kunt u uw DE-waardepunten schenken aan Voedselbank Langedijk. (Foto: aangeleverd)

DE-waardepunten levert Voedselbank pakken vol koffie op

LANGEDIJK - Na het grote succes van de inzamelingsactie van de Postcodeloterij cadeaukaarten, waarbij Voedselbank Langedijk met grote dankbaarheid maar liefst 330 kaarten heeft mogen ontvangen en verzilveren voor houdbare producten, gaat Voedselbank Langedijk nu over op de volgende inzamelingsactie: De Douwe Egberts (DE) waardepunten actie!

Gedurende de maand december kunt u uw DE-waardepunten schenken aan Voedselbank Langedijk. Elke 500 punten levert 1 pak koffie op. Het schenken van de punten kan op verschillende plekken in Langedijk en Heerhugowaard en gebeurt in samenwerking met Lionsclubs Langedijk. Het is een landelijke actie van Lionsclubs (voor het 10e jaar).

“Een lekker kopje koffie lijkt zo vanzelfsprekend,” vertelt Linda Strijbis, voorzitter van Voedselbank Langedijk, “maar dat geldt niet voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Koffie is een zeldzaam product voor de Voedselbank. Met deze inzamelactie kunnen wij er samen voor zorgen dat klanten van de Voedselbank kunnen genieten van een kop koffie.” 

Normaal gesproken kunnen DE-waardepunten niet meer worden omgeruild voor koffie. Elk jaar maakt Douwe Egberts een uitzondering voor de Voedselbanken. Het bedrijf doet echter meer: Douwe Egberts verhoogt het aantal met de punten gespaarde pakken koffie met 15 procent!

Inleverpunten

U kunt de DE-waardepunten inleveren op de volgende adressen: * Veldregel 7 in Sint Pancras (brievenbus) * Broekerwerf 3 in Broek op Langedijk (brievenbus) * Dorpsstraat 159 in Broek op Langedijk (brievenbus) * Kastanjelaan 36 in Zuid-Scharwoude (brievenbus) * Oosterstraat 38 in Noord-Scharwoude brievenbus) * Lourens Bogtmanstraat 12 in Oudkarspel (brievenbus) * Albert Heijn XL in Middenwaard, Heerhugowaard (speciale DE-verzameldoos)

Wilt u liever niet de deur uit? Tegenwoordig kunt u ook digitaal doneren. Deponeer dan uw kaart niet in een inzameldoos, maar volg deze instructies: 1) Ga naar https://www.de.nl/wecare/ 2) Kies onderaan de pagina de optie ‘Stuur een e-mail' 3) Kies als onderwerp ‘Mijn D.E account' 4) Ga naar ‘Vraag of opmerking' en verzoek om punten over te schrijven naar het D.E account van Lions Helpen, e-mailadres jadistel@planet.nl met vermelding van het aantal punten 5) Verstuur e-mail. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding