Het hele team van ParaMed in de nieuwe ruimte in Noord-Scharwoude.
Het hele team van ParaMed in de nieuwe ruimte in Noord-Scharwoude. (Foto: Carola van Leest)

Nieuwe revalidatiezaal ParaMed gaat open

LANGEDIJK - Aanstaande dinsdag is het zover! De deuren van de fraaie revalidatie/medisch fitness zaal van 140m2 (!) zwaaien open.

Het pand op de Voorburggracht 290, voormalig Proud (wo)men is weer verbonden zoals voorheen, met het pand op de Dorpsstraat, zodat de patiënten na behandeling gelijk toegang hebben naar de revalidatieruimte voor hun oefeningen. De revalidatieruimte is volledig uitgerust met een fraaie lijn fitness apparatuur. Veel extra apparaten zijn aangeschaft om het revalideren nog prettiger te maken. Denk aan een ligfiets waarbij gemakkelijker opstappen mogelijk wordt gemaakt. Of een extra roeiapparaat waarbij de zitting op bureaustoelhoogte is. Ook aan de inrichting is aandacht besteed. Je waant jezelf in Tanzania door de decoraties aan de wand. Grote aandachttrekker is een enorme foto van spelende olifanten in het water.

Medisch Fitness

Klaar met revalideren? Dan kun je bij RMF-ParaMed verder op de strippenkaart ‘Fit for Life!'. Sporten onder persoonlijke begeleiding. Een uitkomst voor mensen met bijvoorbeeld artrose of reumatische aandoeningen die moeten blijven trainen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en te behouden. Ook is er nu een ruimere mogelijkheid voor de valpreventie training. Bijzonder is dat er geen spiegels hangen of erg luide muziek klinkt. Je zult je hier snel vertrouwd voelen. De trainers zijn uiteraard gediplomeerd en hebben grote affiniteit met het werken in de medische fitness waarbij aandacht voor de mens centraal staat.

In het pand aan de Dorpsstraat 627B blijft u natuurlijk welkom voor de (manuele) fysiotherapie behandelingen zoals u die van MF-ParaMed gewend bent. Geïnteresseerd? Bel 0226-428051.