Een compacte cross-over.
Een compacte cross-over. (Foto: Hyundai)

Hyundai maakt prijzen Bayon bekend

Hyundai heeft de eerste prijzen van de Bayon bekendgemaakt. De Hyundai Bayon is er vanaf €21.695.

Je rijdt al een gloednieuwe Hyundai Bayon vanaf €21.695

De Bayon is een compacte cross-over en staat naast de nieuwe i20. De Bayon is 4,18 meter lang en voor de basisversie van €21.695 krijgen kopers een 100 pk sterke mild-hybride 1.0 T-GDI, die altijd gekoppeld is aan een handgeschakelde iMT-zesbak. Met deze aandrijflijn rij je in 10,7 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. De topsnelheid ligt op 183 kilometer per uur.


Wie meer snelheid wil, kiest de 120 pk sterke versie. Die kost €25.795 en sprint in 10,4 seconden naar de 100 en heeft een topsnelheid van185 km/h.

Alles in één

Standaard beschikt de Hyundai Bayon over onder meer cruisecontrol, bluetooth-connectiviteit, een DAB+-radio, noodremassistent, vermoedheidsherkenning, een actieve rijbaanassistent en grootlichtassistent.

In 10.4 seconden snelt de Bayon van nul naar honderd kilometer per uur

Comfort-uitvoering

Bij de Comfort-uitvoering krijg je zaken als 16-inch lichtmetalen wielen, het 8-inch infotainmentscherm en een 10,25-inch digitaal instrumentarium.

Premium Bayon

De topuitvoering heet Premium. De Bayon heeft dan onder meer zaken als automatische airconditioning, een Bose-geluidssysteem, keyless entry, privacy glass, stoelverwarming vóór en stuurwielverwarming.