Van maandag 7 juni tot en met 22 augustus kun je de  Alternatieve Nh1816 Wandel4daagse Langedijk lopen.
Van maandag 7 juni tot en met 22 augustus kun je de Alternatieve Nh1816 Wandel4daagse Langedijk lopen. (Foto: aangeleverd)

Alternatieve Nh1816 Wandel4daagse

LANGEDIJK - Ben jij een echte wandelfanaat en kan jij niet wachten om veel kilometers te lopen met dit mooie weer? Trek je sportschoenen alvast aan, want er komt iets leuks aan. Van maandag 7 juni tot en met 22 augustus kun jij samen met vriendjes/ vriendinnetjes, klasgenootjes, familie of andere mensen de Alternatieve Nh1816 Wandel4daagse Langedijk lopen.

Wandelen is ontzettend gezond voor lichaam en geest en daarom organiseert Actief Sport & Events, onderdeel van Langedijk Actief, ook dit jaar weer de Wandel4daagse. Tijdens deze alternatieve editie is het mogelijk om uit een selectie van vier routes te kiezen en zelf te bepalen wanneer er gelopen wordt. Het maakt niet uit waar in Langedijk je woont, er zijn altijd een aantal routes in de buurt. Onderweg vind je verschillende `Selfie stops´. Maak jij hier de leukste, gekste of meest sportieve foto? De gemaakte foto´s zijn het bewijs dat alle vier de routes echt gelopen zijn en moeten doorgestuurd worden naar r.dekker@actiefsportenevents.nl. Uiteraard verdien je na het wandelen van de vier routes én het opsturen van de foto's een felbegeerde medaille! Meedoen? Meld je aan en kies vervolgens vier routes op www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/wandel4daagse/ en trek je wandelschoenen aan! Kosten bedragen € 4,-.