Inspanningen voor Jeroen Pit Huis.
Inspanningen voor Jeroen Pit Huis. (Foto: Aangeleverd)

Joosten bouwt mee aan Jeroen Pit Huis

HEERHUGOWAARD - Joosten Staal Bouw Heerhugowaard is door opdrachtgever Dura Vermeer gevraagd de staalconstructie te verzorgen van een wel heel bijzonder project: het Jeroen Pit Huis. Deze plek biedt zorg en ruimte voor het gezin, waarvan een kind 24/7 zorg nodig heeft. Het gezin wordt ondersteund en geholpen om zelfredzaam te worden zodat zij vol vertrouwen hun eigen kind kunnen verzorgen als zij weer naar huis gaan. Een prachtig project, waar Joosten Staalbouw graag zijn medewerking aan verleent.

Waardse staalbouwer toont zich maatschappelijk verantwoordelijk

"Omdat Het Jeroen Pit Huis een stichting is en geheel afhankelijk van donaties, hebben wij hier rekening mee gehouden bij onze prijsopgave", vertelt Paul Veldman, directeur van het Waardse staalconstructiebedrijf. "Wij doen zelf een donatie en aan onze leveranciers hebben wij gevraagd om ook een bijdrage te leveren. Onze vertrekkende bedrijfsleider Johan Biersteker heeft het project onder zijn hoede genomen. Hij heeft het project in zijn eigen tijd begeleid in aanloop naar zijn officiƫle pensioendatum. Naast de inspanning van Johan hebben alle medewerkers van Joosten Staalbouw ieder acht uur gedoneerd, door in hun eigen tijd aan het project te werken!"

Toppers

Om het personeel te bedanken voor hun inspanningen en het opofferen van hun vrije zaterdag om te helpen het Jeroen Pit Huis op te bouwen, was er een extraatje namens de directie. "Tijdens de werkplaatsuren die aan Het Jeroen Pit Huis zijn gewerkt, hebben wij voor wat extra energie gezorgd door het serveren van een ontbijt met een bijpassend gebakje. De montageploeg hebben wij eveneens verblijd met een heerlijke ontbijtbox." Veldman is terecht trots op zijn medewerkers. "Ik wil iedereen hartelijk bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit project! Jullie zijn allemaal toppers! Mooi om te zien dat er op deze manier, met een gezamenlijke inspanning een substantiƫle bijdrage wordt geleverd aan dit goede doel."

Meer weten?

Het Jeroen Pit Huis wordt gebouwd op het terrein van Amsterdam UMC. Meer informatie over dit initiatief is te vinden op www.hetjeroenpithuis.nl. Meer weten over Joosten Staalbouw? Neem dan eens een kijkje op www.joostenstaalbouw.nl.

Medewerkers van Joosten Staalbouw tonen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Afbeelding
Afbeelding