Het team staat klaar voor de beste service en een uitstekend advies.
Het team staat klaar voor de beste service en een uitstekend advies. (Foto: Aangeleverd)

Kampioen in service

Het einde van het EK:Beerepoot komt in zicht. "Maar wat hebben we fantastische acties gezien! Zorg ervoor dat u klaar bent voor de finales, want spectaculaire aanbiedingen zijn gegarandeerd. Kom langs bij dé 'Kampioen in service'."

, dat wordt je niet zomaar. Al ruim vijftig jaar geeft EP:Beerepoot dagelijks meer dan 100% aandacht aan haar klanten. Ervaar het zelf en kom langs. Het team staat klaar voor de beste service en een uitstekend advies.

"Service is niet altijd vanzelfsprekend, maar is wel hetgeen waar wij ons juist in onderscheiden; een eerlijk aankoopadvies van de vertrouwde gezichten op de werkvloer. Maar ook een servicecentrum waar klanten terecht kunnen met vragen en als er onverhoopt een storing optreedt in uw aankoop, dan staan onze ervaren monteurs binnen 'no-time' op uw stoep. Heeft u een mooie aankoop gedaan, dan staan onze bezorgers voor u klaar om deze, indien gewenst, thuis te bezorgen en te installeren. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten. Onze superscherpe EK-aanbiedingen vindt u in onze EK folder in de bijlage."


Een vestiging is altijd in de buurt; daarom zijn wij dé Kampioen in service. Locatie Hoorn is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Kom langs of kijk op www.epbeerepoot.nl.