Lieneke Kortekaas, de directeur van theater Cool.
Lieneke Kortekaas, de directeur van theater Cool. (Foto: aangeleverd)

Voetjes van de vloer tijdens het Allente voorlees- en muziekfeestje

Algemeen

DIJK EN WAARD - Op 22 september had Allente een Voorlees- en muziekfeestje georganiseerd voor alle peuters en kleuters uit Langedijk en Heerhugowaard. 

Op elk van de vier locaties kregen de kinderen, verkleed of gekleed in pyjama, 2 leuke slaapverhaaltjes voorgelezen wat werd afgewisseld door een muzikaal optreden. Bibliotheek Langedijk verzorgde de prentenboeken, ondersteund met prachtige vertelplaten. De voorlezers waren onder andere een veilingmeester van Museum BroekerVeiling, drie wethouders uit Langedijk, wethouder Does uit Heerhugowaard en Lineke Kortekaas, de directeur van theater Cool. Op Basisschool de Phoenix kwam Lenny nog langs, de Allente mascotte, die op de foto ging met de kinderen of een gezellige knuffel kreeg. Met hulp van Allente kinderopvang medewerkers werd het een gezellig feestje en genoten de kinderen en de ouders volop. 

Na afloop kregen de kleintjes een kleurplaat, waarmee ze kans maken op een leuke prijs. Lever dus vooral je kleurplaat in bij de kinderopvang of bij de juf als je op het feestje bent geweest!

Petra Poppen van het Zoldertheater in St. Pancras.
Wethouder Jongenelen van Langedijk.