Ondanks de nederlaag blijft de trainer toch positief over het harde werk van zijn elftal (Foto: Michel Bes)

LSVV verliest eerste wedstrijd

NOORD-SCHARWOUDE - Ondanks deze nederlaag was Trainer Rob Klanker niet ontevreden over zijn sterk verjongde ploeg maar hun oud-prof Hursut Meric van AGB was van ongekende klasse, die continue aanspeelbaar was en op een fantastische wijze de lijnen uitzette.

door Theo den Iseger

Desondanks had onder andere Martin Grooff een kans alleen voor hun keeper echter zijn boogballetje kwam bovenop hun doel. Even een moment van onoplettendheid bij LSVV in de eerste helft, waarin eerdergenoemde Meric bij een genomen vrije trap knap op hem wordt teruggespeeld en strak vanaf 16 meter wordt binnengeschoten. Na rust kwam er even een goede periode voor LSVV met eigenlijk recht op een penalty, die niet werd gegeven en ook nog een redelijke kans voor Toine Merk vanuit een moeilijke hoek maar kwam in het zijnet. Door met meer risico te gaan spelen en een verdedigingsfout kwam AGB op 2-0 met in de laatste minuut 3-0. De komende wedstrijd is thuis tegen ROAC op 3 oktober om 14.30 uur.