Afbeelding
(Foto: )

Hondenzwemmen bij de Bever

SINT PANCRAS - Het Beverseizoen voor mensen is een paar weken geleden al afgesloten met een gezellig eindfeest. Nu nog de beurt aan de honden! Op 4 oktober kunnen die nog even een sprong in het (on)diepe kunnen wagen tijdens het Hondenzwemmen!

Net als elkaar sluit Zwembad de Bever het seizoen af met Hondenzwemmen. Meestal is dat de dag na de afsluiting, maar dit jaar is het iets later: op Dierendag!
Op maandag 4 oktober van 18.00 tot 19.30 kunnen de viervoeters (en hun baasjes) een duik komen nemen. Na afloop is er voor elk hondje een goed gevulde goodie bag, gesponsord door Pet’s Place Heerhugowaard. Kosten voor het Hondenzwemmen zijn € 2,- per hond, baasjes en toeschouwers mogen gratis mee. Het belooft weer een gezellige beestenboel te worden!

Rabo Clubsupport

Zwembad de Bever doet ook dit jaar mee aan de Rabo Clubsupport actie. Dit jaar sparen we voor nieuwe parasols en nieuwe speelmaterialen voor jong en oud. Bent u lid van Rabobank Alkmaar e.o. en wilt u het zwembad een steuntje in de rug geven, dan kunt u van 4 tot en met 25 oktober op de Bever stemmen. Voor meer informatie over de Bever en de activiteiten kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl, de Facebookpagina ‘Zwembad de Bever Buitenbad' of instagram @Zwembaddebever.