Ruud Duijs (links) en Bert Baron zijn er helemaal klaar voor. De loten voor de Winter  Wunderland Lotterie kunnen online besteld worden.
Ruud Duijs (links) en Bert Baron zijn er helemaal klaar voor. De loten voor de Winter Wunderland Lotterie kunnen online besteld worden. (Foto: Ilona Kistemaker-Koenders)

Sponsoren en Langedijker ondernemers steunen jarig DTS

OUDKARSPEL – Het zijn voor alle sportverenigingen zware tijden. Zo ook voor de voetballers van DTS die nu al aankijken tegen een vrijwel verloren voetbalseizoen 2020-2021. Er is totaal geen zicht op dat er tussen nu en eind mei nog gespeeld gaat worden. Alles hangt af van de ontwikkeling van het Corona virus, die ons land in de greep houdt.

Prachtige prijzen tijdens ‘Winter Wunderland Lotterie’

Geen sportwedstrijden betekent vervolgens een derving van inkomsten. Natuurlijk komt de contributie van de leden binnen en de sponsoren dragen een behoorlijk steentje bij, maar de kantines zijn en blijven gesloten. ‘’En ook díe inkomsten zijn belangrijk,’’ zegt Bert Baron, lid van de sponsorcommissie. ‘’Elk seizoen organiseert DTS verschillende activiteiten waaronder het populaire “Winter Wunderland Turnier”. In januari 2021 stond de zevende editie op het programma, maar gegeven de huidige richtlijnen is dat volstrekt onmogelijk. Als sponsorcommissie hebben we een plan bedacht om alsnog een evenement op te zetten: een online loterij: “Die Grosse DTS Winter Wunderland Lotterie 2021.’’

Tienduizend euro

Ruud Duijs is de bedenker en de grote aanjager achter dit initiatief. Hij heeft, ondersteund door de sponsorcommissie, hard gewerkt aan een indrukwekkende prijzenpot. ‘’Het is hartverwarmend hoe loyaal onze trouwe sponsors zijn. Ook in deze voor hen moeilijke tijden, draagt iedereen zijn steentje bij. Daarvoor zijn we onze sponsors en de middenstanders van de gemeente Langedijk heel dankbaar. We hebben een prijzenpot met 150 prijzen ter waarde van meer dan € 10.000,- samengesteld. Denk hierbij aan prachtige prijzen zoals een televisie, een fiets, een Sonos set, een Playstation, trainingspakken, Business Seats bij AZ, maar ook heerlijke hapjes, lekkernijen en waardebonnen.’’

100 jarig bestaan

Voetbalvereniging DTS bestaat dit jaar 100 jaar. “We hadden een grootse feestweek met vele activiteiten in de planning, maar helaas. De officiële datum van oprichting is 21 februari 1921 en daarom hebben we besloten om op die datum, om 17.00 uur ’s middags, de trekking van de loterij online te doen.

Loten bestellen

De loten kunnen online gekocht worden op Winterwunderland.nl en op die site staan ook alle prijzen en sponsoren vermeld die gewonnen kunnen worden. Voor € 10,- ontvang je 5 loten. De prijzen kunnen op maandag 22 februari worden opgehaald bij de kantine van DTS. Afhankelijk van de omstandigheden en de richtlijnen die op dat moment van toepassing zijn. Maar daarover later meer.''


Koop deze loten, maak kans op prachtige prijzen en steun DTS in deze lastige periode. Vergeet niet zondag 21 februari 17.00 uur in de agenda te zetten om de trekking te volgen.