Studenten van Leefbare Stad & Klimaat en Food.
Studenten van Leefbare Stad & Klimaat en Food. (Foto: Emmely Van Mierlo)

Wellant mbo studeren in en voor de stad

NIEUW-WEST - Wil je van de grote stad een fijnere, gezondere plek maken? Of heb je een passie voor voedsel? Wellant mbo Amsterdam biedt moderne groene opleidingen aan voor studenten die willen werken in de grote stad. Opleidingen voor ambitieuze en ondernemende studenten, met internationale stages. Ook in Amsterdam is je toekomst groen!

Wellant mbo Amsterdam is gevestigd in Sloten en biedt de mbo niveau 4 opleidingen aan: Leefbare Stad & Klimaat en Food. Ben je geïnteresseerd in de klimaatverandering, de meerwaarde van groene leefomgeving in de stad, de inrichting en het onderhoud van groene ruimte in relatie tot waterkwaliteit en waterhuishouding? Dan is de opleiding Leefbare Stad & Klimaat echt iets voor jou. Mensen hebben behoefte aan groen om zich heen, maar steden staan ook vol met gebouwen en wegen. Als groenspecialist zoek je steeds naar groene oplossingen voor een stedelijke omgeving.

Expert

Met de opleiding Food word je expert op het gebied van voeding. Je leert alles over het proces wat bij eten en drinken komt kijken: waar het vandaan komt, hoe het geproduceerd wordt tot hoe het bereid wordt. Je leert alles over de ingrediënten, lokale en internationale verschillen. In welke voedingsmiddelen toekomst is en hoe je duurzame keuzes maakt. En met een diploma kun je zo starten op het hbo. Wellant mbo Amsterdam is een school met veel connecties met het bedrijfsleven en persoonlijke aandacht voor de studenten. Kortom: voor een opleiding met toekomst ben je bij Wellant aan het juiste adres.

Schrijf je in via de website wellantmbo.nl voor de online kennismakingsweek. Van 25 tot en met 29 januari volg je Q&A's, Talkshows of kun je Online Proefstuderen om meer te weten over Wellant.