Stadsdeel bereikbaar in coronatijd

NIEUW-WEST - Stadsdeel Nieuw-West is op verschillende manieren bereikbaar voor bewoners.

Langskomen bij het Stadsloket kan alleen via een afspraak die online amsterdam.nl/contact of via het gemeentelijke telefoonnummer 14 020 kan worden gemaakt. Tot en met 9 februari dit jaar kan er alleen een afspraak gemaakt die niet online kunnen geregeld. De Stadsloketten zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, donderdag van 08.00 tot 20.00 uur open. Het adres van Stadsloket Nieuw-West is Osdorpplein 1000.

Als er op straat of in het park iets dat stuk of onveilig is, kan er melding van worden gemaakt. Dit kan online via het formulier Melding openbare ruimte en overlast, te vinden op amsterdam.nl/contact of via het gemeentelijke telefoonnummer 14 020.

Gebiedsmakelaar

Wier iets wil doen voor de buurt of het stadsdeel kan de gebiedsmakelaar van de buurt bellen of mailen. Kijk op amsterdam.nl/nieuw-west voor de contactgegevens van de verschillende gebiedsmakelaars of bel met 14 020.

Stadsdeelcommissie

Tijdens de vergaderingen van de stadsdeelcommissie Nieuw-West is het mogelijk om als bewoner, als ondernemer of namens een instelling in te spreken om uw mening te delen. Wie daar gebruik van wil maken kan zich aanmelden kan via de mail:

stadsdeelcommissie.nieuw-west@amsterdam.nl.

Dagelijks bestuur

Voor contact met het dagelijks bestuur van het stadsdeel kan gemaild naar bestuurssecretariaat.sdnw@amsterdam.nl of bellen: (020) 253 6100.