Voetbalclub De Kennemers zet jeugdtrainers in het zonnetje

BEVERWIJK - Sinds oktober 2020 zijn er geen wedstrijden meer voor alle voetballers/ -sters. Maar sinds dit besluit van het kabinet zijn alle jeugdtrainers van BVV De Kennemers nog gewoon te vinden op ons sportcomplex om de jeugd bezig te houden. Zowel doordeweeks als ook nog vaak op de zaterdagen.

Een prestatie op zich, want hou alle kinderen maar eens bezig zonder dat zij uitzicht hebben op wedstrijden tegen andere verenigingen. Er wordt veel verwacht van de creativiteit en inzet van deze mensen.

Niet normaal in deze tijd dat vrijwilligers dit kosteloos doen

Onderlinge wedstrijden, toernooien met verschillende groeperingen en strandtrainingen hebben wij als jeugdcommissie al voorbij zien komen. Nu ook nog de scholen dicht zijn gegaan, is het voetbalveld nog één van de weinige plekken waar zij zich even lekker kunnen ontspannen en hun klasgenootjes/vrienden kunnen zien.

Daarom vond de jeugdcommissie het tijd om deze top vrijwilligers een bloemetje aan te bieden. Want het is niet normaal in deze tijd, dat vrijwilligers dit kosteloos doen en er gewoon in wind en regen staan. Onlangs werden zij allemaal verrast met een mooi boeket tulpen bezorgd door sponsor De Duinroos/ Bas Bloem.