Moeilijk voor iedereen. Vertel je verhaal!
Moeilijk voor iedereen. Vertel je verhaal! (Foto: aangeleverd)

Moeilijk voor iedereen, vertel je verhaal!

UITGEEST - Het is de taak van de redactie om beschouwend langs de zijlijn te staan. Nieuws ligt natuurlijk op straat, maar met de huidige maatregelen zijn niet alle bronnen even makkelijk te bereiken, dus bereiken vaak alleen dezelfde bronnen ons.

Word onze ogen en oren in Uitgeest. Kom met nieuws uit jouw wijk!

Konden we maar in een van de cafés of restaurants zitten. Dan hadden we daar uitstekend kunnen netwerken met een goede bak koffie. Neemt niet weg, dat we met de sociale media nog genoeg informatie kunnen vinden. Maar daar is niet iedereen actief. Onze oproep is aan alle inwoners van de gemeente Uitgeest: kom met verhalen! Laat ons weten hoe het jullie in tijden van corona vergaat. Het is een moeilijke tijd voor iedereen. Misschien ben je het niet eens met het huidige overheidsbeleid, misschien heb je een mooie oplossing om met de de lockdown te ‘dealen’ en kun je anderen inspireren. Hoe vergaat jou het thuiswerken? Hoe gaat het met jouw kinderen? Neem contact met ons op en wij maken de verbinding met de andere inwoners.

Wat speelt er echt?

We lezen in de diverse media allemaal over de onrust en rellen. Maar wat speelt er echt? Wat is de boodschap achter de beelden? Het is de taak van de (lokale) media om weer te geven wat er speelt en daar neutraal verslag van te doen.


De redactie van Nieuwsblad Uitgeest wil waken voor eenzijdige berichtgeving en kan vanuit elke invalshoek verhalen brengen.

Dus laat van je horen. Desnoods anoniem. Mail naar: redactie.nbu@rodi.nl