De vrijwilligers van Resto VanHarte koken met liefde.
De vrijwilligers van Resto VanHarte koken met liefde. (Foto: Resto VanHarte)

Valentijnsdag met een diner van Resto VanHarte cadeau

NIEUW-WEST - Ook in de covid-19 periode is Resto VanHarte er. Op vrijwel iedere doordeweekse dag kan er op de verschillende locaties in Nederland een gezonde en betaalbare maaltijd worden opgehaald. In de maanden februari, maart en april is er bovendien een mooie actie in Amsterdam voor iedereen met een stadspas. Op Valentijnsdag biedt Resto VanHarte stadspashouders nog iets extra’s. “Juist in deze tijd is het belangrijk om aandacht aan elkaar te blijven geven. Dat geldt voor iedereen”, zegt Restomanager Anne Kaasenbrood.

In deze maanden waarin eenzaamheid extra schrijnend is, heeft Resto VanHarte een speciale actie voor iedereen met een stadspas. Alle stadpashouders kunnen in de maanden februari, maart en april twee maaltijden afhalen voor 4 euro. Kijk voor meer informatie op Resto VanHarte Amsterdam voor de data, tijden en locaties of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Afhaalmaaltijden

Voor Valentijnsdag biedt Resto VanHarte nog iets extra’s. Bestel in de deze week twee afhaalmaaltijden voor 4 euro en haal er zelf één op. Het tweede diner kan weggegeven cadeau aan iemand die je lief is. Het team van Resto VanHarte zorgt voor de bezorging van de tweede maaltijd. Op Valentijnsdag, op tijd voor het diner en met een warm hart.

Eettafel

Resto VanHarte strijdt al bijna vijftien jaar tegen eenzaamheid en sociaal isolement door mensen bij elkaar te brengen aan de eettafel. Tijdens de covid-19 periode kunnen de deuren helaas niet open en worden afhaalmaaltijden verzorgd. Iedereen is welkom, ook zonder stadspas. Een diner kost 6 euro.

Buurtrestaurants

Kijk voor meer informatie op Resto VanHarte Amsterdam voor de data, tijden en locaties of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Over Resto VanHarte Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. De Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt.

De restaurants worden opgezet en gecoacht door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. www.restovanharte.nl.