Afbeelding
(Foto: )

Persbericht Frans avondje uit met Bibliotheek Kennemerwaard en Kaashuis Tromp

Bibliotheek Kennemerwaard verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Alkmaar, Bergen, ?

Geachte redactie,
Wilt u dit bericht onder de aandacht brengen van uw lezers of luisteraars?

Met vriendelijke groet,Chris RodeBibliotheek Kennemerwaard
 Afdeling Communicatie & PR
Persbericht Een avondje uit met Bibliotheek Kennemerwaard en Kaashuis Tromp  Bibliotheek Kennemerwaard en Kaashuis Tromp pakken uit met een leuk Valentijn initiatief. Heb je ook zo'n behoefte aan weer eens een ‘avondje uit’? Kaashuis Tromp in Egmond aan den Hoef en Bibliotheek Kennemerwaard hebben een oplossing bedacht om een volledig corona proof Frans avondje uit te organiseren!  Franse avond uit tas Bij kaashuis Tromp kun je de ‘Franse avond uit tas’ aanschaffen. In deze tas vind je alle benodigdheden voor een speciaal Frans avondje uit in je eigen huiskamer voor twee personen. Wijn, speciale Franse kaasjes en een mooi verhaal of gedicht dat je kunt (voor)lezen. Om de avond echt in een andere sfeer te laten verlopen vind je bij het verhaal of gedicht ook gesprekskaarten met prikkelende vragen om elkaar nog beter te leren kennen.  Valentijn Omdat februari de maand van Valentijnsdag is staat de romantiek centraal in het verhaal of gedicht. Leuk om met een partner te delen op bijvoorbeeld Valentijnsdag. Maar net zo leuk om met een vriend of vriendin te ontdekken wat romantiek nu precies betekent voor jullie.  Tas afhalen bij Kaashuis Tromp De tas kost € 15,-.  Als je lid bent van de bibliotheek betaal je bij het tonen van je lidmaatschapskaart slechts € 12,50. De tas is vanaf 12 februari te koop bij Kaashuis Tromp, Nieuwe Egmonderstraatweg 1-7 Egmond aan den Hoef (tegenover de Albert Heijn).  Gratis proefabonnement Bibliotheek Kennmerwaard En heb je de smaak van het lezen te pakken? Dat komt goed uit. Want in de tas vind je ook een gratis proefabonnement voor 3 maanden bij Bibliotheek Kennemerwaard. Je kunt hiermee boeken bestellen en afhalen maar ook gebruikmaken van de online bibliotheek, met duizenden e-books en luisterboeken. Ben je zelf al lid? Geef het abonnement dan vooral aan iemand die nog geen lid is!   Einde persbericht  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Rita van Muiswinkel Communicatieadviseur Bibliotheek Kennemerwaard Telefoon 06 – 102 816 65 

?Castricum en Heerhugowaard.

Algemeen postadres: Gasthuisstraat 2, 1811 KC Alkmaar

?T: 072-5156644

?E: info@bibliotheekkennemerwaard.nl

?W:www.bibliotheekkennemerwaard.nl

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is bestemd voor de geadresseerde.

?U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender te informeren door het bericht te retourneren.

?Bibliotheek Kennemerwaard is niet verantwoordelijk voor enige schade als gevolg van het niet controleren op virussen.

?© Bibliotheek Kennemerwaard te Alkmaar. KvK: 37142790. Rabobank NL61 RABO 0115 8363 57. BTW-nummer: 8196.41.996.B.01.

Disclaimer
 De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

202123274e_062efb7e.docx

Persbericht

Een avondje uit met

B

ibliotheek

Kennemerwaard

en

K

aashandel Tromp

Bibliotheek Kennemerwaard en Kaashandel Tromp pakken uit met een leuk Valentijn initiatief. Heb je ook zo'n behoefte aan weer eens een ‘avondje uit’?

Kaashandel Tromp in Egmond aan den Hoef en Bibliotheek Kennemerwaard hebben een oplossing bedacht om een volledig corona proof Frans avondje uit te organiseren!

Franse avond uit tas

Bij kaashandel Tromp kun je de ‘Franse avond uit tas’ aanschaffen. In deze tas vind je alle benodigdheden voor een speciaal Frans avondje uit in je eigen huiskamer voor twee personen. Wijn, speciale Franse kaasjes en een mooi verhaal of gedicht dat je kunt (voor)lezen. Om de avond echt in een andere sfeer te laten verlopen vind je bij het verhaal of gedicht ook gesprekskaarten met prikkelende vragen om elkaar nog beter te leren kennen.

Valentijn

Omdat februari de maand van Valentijnsdag is staat de romantiek centraal in het verhaal of gedicht. Leuk om met een partner te delen op bijvoorbeeld Valentijnsdag. Maar net zo leuk om met een vriend of vriendin te ontdekken wat romantiek nu precies betekent voor jullie.

Tas afhalen bij Kaashandel Tromp

De tas kost € 15,-. Als je lid bent van de bibliotheek betaal je bij het tonen van je lidmaatschapskaart slechts € 12,50. De tas is vanaf 12 februari te koop bij Kaashandel Tromp, Nieuwe Egmonderstraatweg 1-7 Egmond aan den Hoef (tegenover de Albert Heijn).

Gratis proefabonnement Bibliotheek Kennmerwaard

En heb je de smaak van het lezen te pakken? Dat komt goed uit. Want in de tas vind je ook een gratis proefabonnement voor 3 maanden bij Bibliotheek Kennemerwaard. Je kunt hiermee boeken bestellen en afhalen maar ook gebruikmaken van de online bibliotheek, met duizenden e-books en luisterboeken. Ben je zelf al lid? Geef het abonnement dan vooral aan iemand die nog geen lid is!

Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rita van Muiswinkel

Communicatieadviseur

Bibliotheek Kennemerwaard

Telefoon 06 – 102 816 65

Afbeelding