Geen stroom, maar zonne-energie. Han Veldhoen heeft oog voor duurzaamheid.
Geen stroom, maar zonne-energie. Han Veldhoen heeft oog voor duurzaamheid. (Foto: Rodi Media/MvS)

Nu € 400,00 korting op solar-rolluik of -screen

TUINDORP OOSTZAAN – Een solar gevoed rolluik of screen aanschaffen en daarmee zowel stroom als € 400,00 besparen? Profiteer van de tijdelijke kortingsactie van Excelsior Zonwering.

Excelsior Zonwering is een toonaangevende zonweringspecialist die al 90 jaar bestaat. Begonnen als markiezenfabriek in Amsterdam heeft het naam gemaakt als bedrijf waar je bijna vanzelfsprekend aanklopt als je smaakvolle en effectieve zonwering nodig hebt. Met name de horeca gaat graag met Excelsior in zee.

“Amsterdam is een markiezenstad”, aldus Han Veldhoen, sinds 2017 de eigenaar. “Zestig à zeventig procent van de horeca uit de binnenstad betrekt markiezen van ons. Maar we hebben nog meer grote opdrachtgevers, zoals de gemeente Amsterdam, scholen en bouwbedrijven.”

Het is vooral de jarenlange reputatie die vertrouwen wekt. Bij bedrijven, maar ook bij particulieren. Han: “De oude generatie kent ons uit het verleden, de jonge generatie vindt ons op internet. We hebben daarom een mooie website, waarop ze kunnen zien dat we al sinds 1930 bestaan.”

In deze coronatijd draait Excelsior onverminderd door, zij het op gepaste afstand. Juist van particulieren moet Han het nu hebben. De lange rijen voor bouwmarkten, tuincentra en afvalstraten gaven al een indicatie waar ze zich op richten: het opknappen van hun huis. Het vakantiegeld krijgt een andere bestemming en het gedwongen thuiszitten wordt effectief benut.

Excelsior biedt een uitgebreid, gevarieerd assortiment binnen- en buitenzonwering en haakt in op nieuwe trends. Zoals het sonar gestuurde rolluik.

Excelsior biedt een uitgebreid, gevarieerd assortiment binnen- en buitenzonwering en haakt in op nieuwe trends. Zoals het zonnecel gevoed rolluik/screen. Han: "Het is een hot item, dat past in kader van de duurzaamheid. Geen kabel, geen 220V-aansluiting nodig, geen stroomverbruik, maar een motor voorzien van een zonnecel die je op afstand bedient. We verlenen in februari een aantrekkelijke korting op de aankoop van een nieuw solar-rolluik/screen. Er zit standaard een motor in, maar nu krijg je er gratis een zonnecel gestuurde motor bij. Daarmee bespaar je deze maand € 400,00.”

Interesse? Excelsior Zonwering, tel. 020-6920388, info@excelsiorzonwering.nl. Of kijk op www.excelsiorzonwering.nl.